Migdolų nuga

Migdolų nuga
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Migdolai, kapoti, 500 gramų
  • Apelsinai, žievelė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Medus, 125 gramai
  • Cukrus, 250 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų.
Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Padėkite į šalytuvą sustingti bent 12 valandų.
Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
nepavyko
2019-11-28 13:28
Nepavyko Gavosi masė, kuri net nepanaši i nuotrauka recepte,
Anna
2015-10-31 15:46
Mane tai nervina, kaip neišsamiai ir debiliškai surašomi tie receptai Tai kam iš viso rašyti, jei pusę reik spėliot Durnos bobos
Sandra
2015-10-22 14:28
Atidziau skaitykit virti kol pagels ir daugiau nieko kepti nereikia
Austeja N.
2014-06-11 16:19
Laima manau kad kokia 15 - 20 min
Laima M.
2013-10-30 19:44
Sveiki,
Gaminimo eigoje nėra parašyta kiek laiko ir kokioje temperatūroje kepti..Paskutiniame sakinyje paminėta,kad IŠKEPUSIĄ ir atvėsusią nugą supjaustyti..
Norėčiau sužinoti kiek laiko ir kokioj temperatūroje kepti.
Ačiū.