Migdolų nuga
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Migdolai, kapoti, 500 gramų
- Apelsinai, žievelė, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Medus, 125 gramai
- Cukrus, 250 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Suberti apelsinų žievelę, cinamoną, cukrų ir sudėti medų. Masę pakaitinti, dažnai maišyti.
Atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų.
Saldžią masę virti, kol gražiai pagels. Paskui pamažu supilti į baltymų putas. Dažnai ir gerai maišyti. Paruoštą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo skardą, viršų išlyginti riebalais ištepta mentele. Padėkite į šalytuvą sustingti bent 12 valandų.
Iškepusią ir atvėsusią nugą supjaustyti mažais gabaliukais ir palikti, kad sukietėtų. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-22 14:28
Atidziau skaitykit virti kol pagels ir daugiau nieko kepti nereikia
2014-06-11 16:19
Laima manau kad kokia 15 - 20 min
2013-10-30 19:44
Sveiki,
Gaminimo eigoje nėra parašyta kiek laiko ir kokioje temperatūroje kepti..Paskutiniame sakinyje paminėta,kad IŠKEPUSIĄ ir atvėsusią nugą supjaustyti..
Norėčiau sužinoti kiek laiko ir kokioj temperatūroje kepti.
Ačiū.
Gaminimo eigoje nėra parašyta kiek laiko ir kokioje temperatūroje kepti..Paskutiniame sakinyje paminėta,kad IŠKEPUSIĄ ir atvėsusią nugą supjaustyti..
Norėčiau sužinoti kiek laiko ir kokioj temperatūroje kepti.
Ačiū.
2015-10-31 15:46