Miglės guliašas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, 700 gramų
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Kvietiniai miltai
- Bulvės
- Krapai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti gabalėliais, pabarstyti prieskoniais, pipirais. 2 susmulkintas česnako skilteles įmaišyti į mėsą, galima užspausti citrinos sulčių. Išmaišyti ir palaikyti porą val.
Aliejuje pradėti kepti mėsą, vėliau sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Įpilti vandens, pagal skonį pomidorų padažo. Ir troškinti kol mėsa suminkštės.
Ant sausos keptuves pakepti miltus kol pakeis spalva. Likus 5 min, kepti mėsai suberti pakepintus miltus.
Garnyras: išvirti bulves su lupenomis, nulupti ir pakepti keptuvėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-12-09 17:13
Miglės guliašas, dieduko dešra...
2011-11-06 23:26
man irgi labai patiko skanus
2010-12-28 07:14
labai skaniai isejo.
2010-12-18 17:33
Katik pasigaminau shit easy troshkinuka, su bulviu koshe, mmm~~~ labai skanu.
Achiu uzh recepta
Achiu uzh recepta
2016-12-09 17:15