Miglės guliašas

Miglės guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorų padažas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, 700 gramų
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
  • Kvietiniai miltai
  • Bulvės
  • Krapai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabalėliais, pabarstyti prieskoniais, pipirais. 2 susmulkintas česnako skilteles įmaišyti į mėsą, galima užspausti citrinos sulčių. Išmaišyti ir palaikyti porą val.
Aliejuje pradėti kepti mėsą, vėliau sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir sutarkuotą morką. Įpilti vandens, pagal skonį pomidorų padažo. Ir troškinti kol mėsa suminkštės.
Ant sausos keptuves pakepti miltus kol pakeis spalva. Likus 5 min, kepti mėsai suberti pakepintus miltus.
Garnyras: išvirti bulves su lupenomis, nulupti ir pakepti keptuvėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Najo
2016-12-09 17:15
Kodėl jis būtent Miglės?
Najo
2016-12-09 17:13
Miglės guliašas, dieduko dešra...
elite
2011-11-06 23:26
man irgi labai patiko skanus
jolanta
2010-12-28 07:14
labai skaniai isejo.
Vitalis
2010-12-18 17:33
Katik pasigaminau shit easy troshkinuka, su bulviu koshe, mmm~~~ labai skanu.
Achiu uzh recepta