Miglės kakavinis pyragas
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kiaušiniai, 4 vienetai
 - Kvietiniai miltai, 200 gramų
 - Cukrus, 200 gramų
 - Kakava, 5 arbatiniai šaukšteliai
 - Soda, 1 arbatinis šaukštelis
 - Citrinos rūgštis, 1 arbatinis šaukštelis
 - Sviestas, 100 gramų
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į  karštą šokoladą.  Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
                    2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
                    2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta
                    
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?
                    
2017-01-08 10:21