Miglės kakavinis pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Kakava, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos rūgštis, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?
2017-01-08 10:21