Miglės kakavinis pyragas

Miglės kakavinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kakava, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos rūgštis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išsukti su cukrumi kol nebe girgždės. Ištirpinti sviestą ir lėtai įmaišyti. Sudėti kakavą ir maišyti kol gausis konsistencija panaši į karštą šokoladą. Suberti sodą ir citrinos rūgštį ir maišyti kol iškils tuomet per sietelį maišant suberti miltus. Į kepimo skardą sudėti tešlą ir pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti 20- 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti su ledais arba grietinėle.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Greta
2017-01-08 10:21
kokio skermens tortine?
Patricija
2015-11-05 18:53
O jei idejai tik viena ruši kakavos
gabrielė
2014-10-08 08:59
kokioj temperatūroj kepti? skardos nereikia niekuo ištepti?
Vaida
2013-03-28 22:53
reiktu prideti, kad tirpi ir juoda kakava dedasi, nes recepte nenurodyta
Jūratė
2011-05-06 16:09
O kas jeigu tik vienos rūšies ydėčiau?