Mini čeburekai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, (kiaulienos ir jautienos faršas), 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai
- Kefyras, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį dėti miltų, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
Įdarui į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti. Kepti keptuvėje su daug aliejumi iš abiejų pusių kol neparuduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-05-23 13:37
Mums tokie patys skaniausi.Gaminu tik pagal si recepta pastaruosius keleta metu
2017-12-06 18:10
Kepiau, gavosi kieta tešla
2015-07-28 20:10
O jiems atšalus tešla nesukietėja?
2014-12-30 23:57
as tokiuos irgi gaminau
2018-05-23 13:39