Mini čeburekai

Mini čeburekai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Mėsa, (kiaulienos ir jautienos faršas), 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Tešlai:
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai
  • Druska
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį dėti miltų, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).

  2. Įdarui į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.

  3. Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti. Kepti keptuvėje su daug aliejumi iš abiejų pusių kol neparuduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gele
2018-05-23 13:39
As juos verdu aliejuje.Dedu po to ant serveteliu.Neprisigeria riebalu.
gele
2018-05-23 13:37
Mums tokie patys skaniausi.Gaminu tik pagal si recepta pastaruosius keleta metu
Lina
2017-12-06 18:10
Kepiau, gavosi kieta tešla
rūta
2015-07-28 20:10
O jiems atšalus tešla nesukietėja?
aura
2014-12-30 23:57
as tokiuos irgi gaminau