Mini raguoliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 1 pakelis
- Pienas, 250 mililitrų
- Kiaušinių tryniai, 3 vienetai
- Cukrus, 50 gramų
- Sviestas, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Trynius išplakame su cukrumi.
Užviriname pieną.
Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.
Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti, kol užvirs, bei intensyviai maišyti.
Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.
Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus.
Kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai