Minkštas mandarinų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 300 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 200 gramų
- Pienas, 150 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- „Dansukker“ cukrus, 240 gramų
- Mandarinai, 8 vienetai
- „Dansukker“ cukraus milteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai