Minkštas mandarinų pyragas

Minkštas mandarinų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 300 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 200 gramų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • „Dansukker“ cukrus, 240 gramų
  • Mandarinai, 8 vienetai
Papuošimui:
  • „Dansukker“ cukraus milteliai
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į gautą masę supilti ištirpintą sviestą ir pieną. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Gautą plakinį supilti į miltų bei pieno masę ir išmaišyti. Keturis mandarinus nulupti, išspausti sultis ir supilti į tešlą. Nuo likusių mandarinų nutarkuoti žieveles ir jas suberti į gautą masę. Mandarinus išskirstyti skiltelėmis ir taip pat įmaišyti į tešlą. Pyragą dėti į kepimo popieriumi išklotą indą ir kepti 40-50 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C temperatūros, kol gražiai apskrus. Pateikti apsibarsčius cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Akvilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai