Minkštas meduolis

Minkštas meduolis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 2 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Rūgpienis, 1 stiklinė
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Cukrus, 100 gramų
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Medus pavirinamas ir atvėsinamas.

Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgpienis, grietinė, medus, soda (išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens) ir miltai.

Tešla gerai išplakama. Ji turi būti tiršta, jokiu būdu ne kieta.

Tešla supilama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje ar orkaitėje (150-170 laipsnių) apie 30-40 min.

Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nesamone
2016-02-18 13:50
Permazai miltu.tesla skysta!
turbut
2016-02-18 13:48
Pati sio recepto savininke komentuoja
niam
2015-12-13 12:13
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
Ona
2014-03-17 23:51
Meduolis susmego. Kokią klaidą padariau?
Deimante
2012-11-26 16:30
Skanus niam niam