Minkštas meduolis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Medus, 2 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Rūgpienis, 1 stiklinė
- Grietinė, 1 stiklinė
- Cukrus, 100 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Medus pavirinamas ir atvėsinamas.
Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgpienis, grietinė, medus, soda (išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens) ir miltai.
Tešla gerai išplakama. Ji turi būti tiršta, jokiu būdu ne kieta.
Tešla supilama į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje ar orkaitėje (150-170 laipsnių) apie 30-40 min.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-18 13:48
Pati sio recepto savininke komentuoja
2015-12-13 12:13
Ziauriai skanu dar kepsiu per kaledas
2014-03-17 23:51
Meduolis susmego. Kokią klaidą padariau?
2012-11-26 16:30
Skanus niam niam
2016-02-18 13:50