Miško grybų ir burokėlių sriuba
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Grietinėlė, 35%, 50 mililitrų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grybai, miško, 300 gramų
- Burokėliai, švieži, 2 vienetai
- Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Bulvės, 100 gramų
- Morkos, 1 vienetas
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Pakepinkite grybus su pusė svogūno, kol sultys išdžius (be aliejaus).
Burokėlius ir morką sutarkuokite, pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame inde.
Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius. Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite keptus grybus. Pavirkite 10 min., po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite pipirais, įdėkite druskos jei trūksta ir dar pavirkite 15 min. Po to supilkite grietinėlę, pavirkite 2 min ir valgykite su juoda ar balta duona.
Labai skanu!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2010-09-16 15:03
labai skani isvire 
                    
2010-08-25 07:52
tikiu,kad bus faina sriuba,šiandien į mišką ir grybiene veru.
                    2010-08-24 18:29
skanumelis   abuciuotas:
abuciuotas:
                     abuciuotas:
abuciuotas:2010-01-07 14:26
Ryt ir aš darysiu barsčius su grybais.
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2011-06-27 11:13