Miško grybų ir burokėlių sriuba

Miško grybų ir burokėlių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 50 mililitrų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grybai, miško, 300 gramų
  • Burokėliai, švieži, 2 vienetai
  • Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Bulvės, 100 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pakepinkite grybus su pusė svogūno, kol sultys išdžius (be aliejaus).

Burokėlius ir morką sutarkuokite, pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame inde.

Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite pjaustytas bulves, sultinio kubelius. Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite keptus grybus. Pavirkite 10 min., po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite pipirais, įdėkite druskos jei trūksta ir dar pavirkite 15 min. Po to supilkite grietinėlę, pavirkite 2 min ir valgykite su juoda ar balta duona.

Labai skanu!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justinas
2011-06-27 11:13
kur jau nebus skanu, kai skonio stipriklių (sultinys) privarot
Sandra
2010-09-16 15:03
labai skani isvire
romas
2010-08-25 07:52
tikiu,kad bus faina sriuba,šiandien į mišką ir grybiene veru.
Silvija
2010-08-24 18:29
skanumelis abuciuotas:
romas
2010-01-07 14:26
Ryt ir aš darysiu barsčius su grybais.