Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)

Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, šlaunelės, 2 vienetai
  • Grybai, 200 gramų
  • Cukinija, 300 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Paprika, geltona saldžioji, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Petražolės, šviežios, 1 sauja
  • Bazilikas, švieži, 1 sauja
  • Grietinė, 50 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Sūris, "Džiugas"
  • Prieskoniai
  • Lauro lapai, lapeliai, malti
  • Juodieji pipirai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išmirkytą triušieną išvirti su druska, juodaisiais pipirais ir lapeliais. Supjaustyti ir pakepinti svieste su svogūnais, preiskoniais Santa Maria "Miško mišiniu" ir druska, jei trūksta.

Cukiniją kartu su paprika, smulkintais žalumynais, poru, taip pat apkepti svieste. Supilti grietinę ir dar patroškinti.

Viską, taip pat ir virtus grybus, suversti į verdantį vandenį (3 l.). Sudėti stambia tarka tarkuotas bulves ir virti apie 15 min. Paragauti ir pridėti, jei reikia, dar tų pačių prieskonių, Sriubą jau lėkštėje galima pagardinti "Džiugu".

Nepamirškite važiuodami grybauti pasiimti ne tik daržovių bet ir druskos, tuomet jau miške bus galime gardžiuotis šia sriubyte:)
Linkiu būti akyliems ir vikriems!

» Rašyti komentarą
» Komentarai