Mišrainė „Sanpaulija“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, krūtinėlė (virta ar rūkyta), 300 gramų
- Slyvos, džiovintos, 200 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Agurkai, švieži, 300 gramų
- Morkos, koriejietiškos , 200 gramų
- Majonezas
- Krekeriai, sūrūs
- Špinatai
- Ridikėliai
- Kopūstai, mėlynieji
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą