Mišrainė „Sanpaulija“

Mišrainė „Sanpaulija“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlė (virta ar rūkyta), 300 gramų
  • Slyvos, džiovintos, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Agurkai, švieži, 300 gramų
  • Morkos, koriejietiškos , 200 gramų
  • Majonezas
Papuošimui:
  • Krekeriai, sūrūs
  • Špinatai
  • Ridikėliai
  • Kopūstai, mėlynieji
Gaminimo instrukcija:
  1. vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.

  2. Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą