Miuncheniškai pagaminta mėsa

Miuncheniškai pagaminta mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, 750 gramų
  • Žalumynai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Druska
  • Aliejus
  • Krienai, tarkuoti
  • Marinuoti agurkai
Gaminimo instrukcija:

Į puodą įpilama truputį vandens, įberiama druskos. Vandeniui užvirus, sudedama mėsa. Prieš jai baigiant virti, sudedami paruošti žalumynai ir pusiau perpjauti pakepinti aliejuje svogūnai. Mėsa supjaustoma gabalais, sudėliojama į lėkštes ir užpilama sultiniu, suberiami tarkuoti krienai, sudedami marinuoti agurkai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai