Močiutės čeburėkai su mėsa

Močiutės čeburėkai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Veršienos faršas, 150 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Prieskoniai, maltai mėsai
Gaminimo instrukcija:

tešlai:
miltai, tešlai ir jos minkymui
1 kiaušinis
1-2 puodeliai vandens


Į kvietinius miltus įmušame kiaušinį ir maišome šaukštu ir pamažu pildami vandenį. Kai tešlos nebeįmanoma maišyti šaukštu, tešlą minkome rankomis. Kai tešla gerai išminkyta, t.y. nustoja lipti prie rankų, dedame ją į maišelį.
Kiaulienos faršą sumaišome su veršienos faršu, masę pagardiname prieskoniais, sudedame smulkintus svogūnus ir gerai viską sumaišome. Imame tešlos gabalėlį, kočėlu gražiai jį iškočiojame iki 3 mm storio, į vieną ruošinio pusę dedame šaukštą paruošto faršo (būtinai plonu sluoksniu). Dabar kitą ruošinio pusę užlenkiame ant viršaus, kraštus lengvai sulyginame pirštais. Čeburekus gražiai peiliu apipjaustome. Į keptuvę įpilame apie 1 cm. augalinio, statome ją ant didelės ugnies ir laukiame kol aliejus įkais. Aliejui įkaitus į keptuvę dedami čeburėkai. Kepame. Iškeptus dedame ant popierinio rankšluostuko, kad susigertų perteklinis aliejus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
aa
2013-12-11 14:57
o kiek miltu reikia teslai?
m
2013-11-06 13:15
labai skaniai gavosi )
Alma
2013-10-04 16:39
labai skaniai gavosi,aciu uz receptuka
ten
2013-09-24 14:58
ten Alinos komentare
rasoma
2013-09-24 14:57
rasoma ,kad gavosi guminiai ceburekai,o ne guminei,kilmininko linksnis kam,medinei kedei,kam gelezinei lazdai.daznai komentaruose grubios gramatines klaidos,geda...