Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Augalinis aliejus, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 0.5 stiklinės
- Miltai, 2 stiklinės
- Druska
- Kopūstai, rauginti, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 14
Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.
Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.
Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-23 18:37