Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Augalinis aliejus, 0.5 stiklinės
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Druska
Įdarui:
  • Kopūstai, rauginti, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.

  2. Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.

  3. Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
    Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Porcijų skaičius: 14
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
seimininklė
2015-09-23 18:37
Kazin ar skanus,bet lb sexualus)))