Moliūgai, įdaryti mėsa

Moliūgai, įdaryti mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 600 gramų
  • Mėsa, virta, 400 gramų
  • Ryžiai, virti, 60 gramų
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:

Moliūgai nulupami, supjaustomi skersai ir išilgai į 4 dalis, šaukštu išskobiamos sėklos. Tada jie pripildomi įdaro, sudedami į riebaluotą keptuvą, užpilami padažu ir 20—25 min. kepami orkaitėje.

Įdarui virta mėsa sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.

Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
juokas
2010-10-09 13:03
Kazkaip man cia sunku suprasti,tai ka i ka prikimsti jei supjaustai i 4 dalis,o mliugas kokio didzio turi buti?Mano moliugas tai i orkaite tikrai netilps.....
spange
2010-09-28 18:54
Tai jei prikist, gal tai tik moliugelis,
nes as kaiptik ieskau recepto, o mano "moliugelis" sveria 25kg
Tik ar neiztysta, pagrindas? gal reiks pabandyt, gaila, ka ner foto
[jurate
2010-09-06 17:43
as irgi nelabai supratau
lauri
2010-08-07 13:13
juk mesa reikia prikimsti i tas keturias dalis. ko cia nesuprasti? net pavadinimas pasako ka i ka reikia deti.
Doncia
2009-10-26 16:51
Nersupratau ką &quotrikimšti, jei į keturias delis supjaustom