Moliūgai, įdaryti mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, 600 gramų
- Mėsa, virta, 400 gramų
- Ryžiai, virti, 60 gramų
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Sultinys
Gaminimo instrukcija:
Moliūgai nulupami, supjaustomi skersai ir išilgai į 4 dalis, šaukštu išskobiamos sėklos. Tada jie pripildomi įdaro, sudedami į riebaluotą keptuvą, užpilami padažu ir 20—25 min. kepami orkaitėje.
Įdarui virta mėsa sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.
Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-28 18:54
Tai jei prikist, gal tai tik moliugelis,
nes as kaiptik ieskau recepto, o mano "moliugelis" sveria 25kg
Tik ar neiztysta, pagrindas? gal reiks pabandyt, gaila, ka ner foto
nes as kaiptik ieskau recepto, o mano "moliugelis" sveria 25kg
Tik ar neiztysta, pagrindas? gal reiks pabandyt, gaila, ka ner foto
2010-09-06 17:43
as irgi nelabai supratau
2010-08-07 13:13
juk mesa reikia prikimsti i tas keturias dalis. ko cia nesuprasti? net pavadinimas pasako ka i ka reikia deti.
2009-10-26 16:51
Nersupratau ką "rikimšti, jei į keturias delis supjaustom
2010-10-09 13:03