Moliūgai vakarienei

Moliūgai vakarienei
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, šaknis, sukapota, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aitrioji paprika, milteliai
  • Sojos padažas, 50 mililitrų
  • Cukrus, rudasis, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Grybai, bet koki, 50 gramų
  • Grietinė, 50 mililitrų
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Moliūgai, nedideli, 3 vienetai
  • Jautienos faršas, arba kiaulienos, 0.5 kilogramo
  • Paprika, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Moliūgo viršų nupjauti. Išpjauti sėklas ir išskaptuoti šiek tiek pačio moliūgo minkštimo, kad tilptų įdaras.
Jautienos faršą suprieskoniuoti. Iš faršo padaryti nedidelius kukuliukus.
Susmulkinti papriką, morkas, grybus. Ryžius išvirti ir nusausinti.
Į moliūgus sudėti ryžius, daržoves, grybus, jautienos kukulius. Pabarstyti petražolėmis ir užpilti sojos padažu bei grietine.
Kepti apie 30 minučių 175° C orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai