Moliūginė košė

Moliūginė košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 120 gramų
  • Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Moliūgai, 600 gramų
  • Druska
  • Pienas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inesa
2011-09-27 21:55
O as moliuga tarkuoju ir verdu tik piene, po to dedu soros kruopos. Druskos,sviesto pagal skoni.Taip gamino mano močiute.
goblin
2011-09-27 19:50
Nedėjau cukraus, nes moliūgas saldus. Ir sviesto tik pusę nurodyto kiekio. k:
šiaipsau
2011-09-27 18:45
Visiems papasakosiu, kad labai faina košė!