Moliūginė košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 120 gramų
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Moliūgai, 600 gramų
- Druska
- Pienas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-27 19:50
Nedėjau cukraus, nes moliūgas saldus. Ir sviesto tik pusę nurodyto kiekio. k:
2011-09-27 18:45
Visiems papasakosiu, kad labai faina košė!
2011-09-27 21:55