Moliūginiai keksiukai

Moliūginiai keksiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tyrė, moliūgo , 300 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Miltai, 240 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Aliejus, 115 gramų
  • Kefyras, 125 mililitrai
Pabarstymui:
  • Cukrus, rudasis
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.

  2. Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.

  3. Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai