Moliūginiai saldainiai

Moliūginiai saldainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos rūgštis, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilė
  • Moliūgai, 2 kilogramai
  • Cukrus, 1 kilogramas
  • Apelsinai, žievelė
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Moliūgas perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabalais (sudžiūvę labai sumažėja). Jie užberiami cukrumi ir palaikomi per naktį. Atsiradus sultims, moliūgai išgriebiami, sirupas su prieskoniais užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius 10—12 val., verdama kaip uogienė ant mažos ugnies, kol moliūgai paskaidrėja, bet neištyžta. Moliūgai išgriebiami, nuvarvinami ir džiovinami orkaitėje ar ant karšto radiatoriaus. Pusė saldainių pabarstoma cukraus pudra, kiti paliekami nebarstyti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2016-08-22 15:47
Citrinos rūgštis, manau, įvardijama kaip prieskoniai.
maryte
2016-08-21 22:04
Kaip panaudoti citrinos rugsti-neparasyta.......
liuterisgis
2012-02-21 18:41
skanu 10 balu bet ilgas gaminimas
L.M.A.
2011-09-30 16:50
Isbandziau!!! Procesas gan ilgas, bet uz tai liezuvi praryt galima Liux!
P.S. issiunciau nuotrauka, tikiuosi, jog ikels
NARUTO
2010-09-24 13:39
liuks