Moliūginiai saldainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos rūgštis, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilė
- Moliūgai, 2 kilogramai
- Cukrus, 1 kilogramas
- Apelsinai, žievelė
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Moliūgas perpjaunamas pusiau ir, išėmus sėklas bei nulupus žievę, supjaustomas vidutinio dydžio gabalais (sudžiūvę labai sumažėja). Jie užberiami cukrumi ir palaikomi per naktį. Atsiradus sultims, moliūgai išgriebiami, sirupas su prieskoniais užvirinamas ir karštas užpilamas ant moliūgų. Palaikius 10—12 val., verdama kaip uogienė ant mažos ugnies, kol moliūgai paskaidrėja, bet neištyžta. Moliūgai išgriebiami, nuvarvinami ir džiovinami orkaitėje ar ant karšto radiatoriaus. Pusė saldainių pabarstoma cukraus pudra, kiti paliekami nebarstyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-21 22:04
Kaip panaudoti citrinos rugsti-neparasyta.......
2012-02-21 18:41
skanu 10 balu bet ilgas gaminimas
2011-09-30 16:50
Isbandziau!!! Procesas gan ilgas, bet uz tai liezuvi praryt galima Liux!
P.S. issiunciau nuotrauka, tikiuosi, jog ikels
P.S. issiunciau nuotrauka, tikiuosi, jog ikels
2010-09-24 13:39
liuks
2016-08-22 15:47