Moliūgų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Manų kruopos, 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 15 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus
- Gelsvė
- Druska
- Moliūgai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Moliūgai supjaustomi, iššutinami piene su kruopomis, į šutinį supilamas išplaktas kiaušinis. Masė lengvai išmaišoma ir sukrečiama į sviestu išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą. Paviršius aptepamas grietine. Kepama 180°C orkaitėje 40-50 min. Iškepęs apkepas užpilamas grietine ar sviestu ir apibarstomas cukrumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-06 22:41
mem mem
2009-11-22 15:03
hmmm reiks pabandyt, kaip tik turiu gigantišką moliūgą
2010-10-25 13:56