Moliūgų duona

Moliūgų  duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 30 gramų
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Parmezano sūris, sutarkuotas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Moliūgai, sėklos, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Moliūgai, sėklos, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Moliūgą smulkiai sutarkuokite.
Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.
Į indą sudėkite moliūgą, miltų mišinį, sūrį, išplaktą kiaušinį, pieną ir pastą. Kad rankos neliptų, apsišlakstykite rankas aliejumi. Išminkykite tešlą.
Suformuokite kepaliuką.
Apdėkite moliūgų sėklomis ir sviesto gabaliukais arba tiesiog ištepkite ištirpintu sviestu.
Kepkite 200° C orkaitėje 25-30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
daiva
2014-10-28 15:52
O kiek reikia moliugo