Moliūgų ir persikų uogienė

Moliūgų ir persikų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Persikai, 500 gramų
  • Cukrus, 600 gramų
  • Juodieji serbentai, sultys, 200 mililitrų
  • Citrinų sultys, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Moliūgus  nulupti, supjaustyti. Persikus supjaustyti. Vaisių gabaliukus užberti cukrumi, ir palaikyti tol,  kol atsiras sulčių (apie 10-12 val). Moliūgus ir persikus nukošti, sultis virinti, kol jų tūris gerokai sumažės. Tada supilti ant vaisių ir palikti per naktį. Masę virti, kol moliūgų ir persikų gabaliukai bus skaidrūs. Karštą moliūgienę sukrėsti  į stiklainius ir užsukti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
222
2016-10-15 09:06
O kodėl ne persikienė?Juk kiekiai lygūs.