Moliūgų ir ryžių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Parmezano sūris, tarkuotas, 200 gramų
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žalumynai, sukapoti
- Ryžiai, virti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus nulupame, susmulkiname ir kelias minutes pakepiname šaukšte aliejaus.
Moliūgus nulupame, išpjaustome sėklas ir stambiai sutarkuojame. Gerai išsukame su atvėsintais ryžiais, sojų padažu, kiaušiniais ir kepintais svogūnais. Viską sukrečiame į aliejumi išteptą kepimo indą.
Miltus pakepiname svieste, supilame pieną, grietinę, pagardiname prieskoniais ir supilame ant moliūgų tyrės.
Viršų apibarstome tarkuotu parmezanu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-24 14:56
Visiskai nevykes apkepas.. kose ryziu,moliugo ir svogunu...
2012-12-10 14:46
Labai skanu Gal nuo moliūgo priklauso, nes man gavosi minkštas, purus apkepas.
2019-05-07 12:02