Moliūgų ir ryžių apkepas

Moliūgų ir ryžių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 200 gramų
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Žalumynai, sukapoti
  • Ryžiai, virti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus nulupame, susmulkiname ir kelias minutes pakepiname šaukšte aliejaus.
Moliūgus nulupame, išpjaustome sėklas ir stambiai sutarkuojame. Gerai išsukame su atvėsintais ryžiais, sojų padažu, kiaušiniais ir kepintais svogūnais. Viską sukrečiame į aliejumi išteptą kepimo indą.
Miltus pakepiname svieste, supilame pieną, grietinę, pagardiname prieskoniais ir supilame ant moliūgų tyrės.
Viršų apibarstome tarkuotu parmezanu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai

2020-02-05 11:30
Labai mėgstu šį apkepą. Kartais kepu keksiukų formelėse, vaikams labiau patinka
Agnė
2019-05-07 12:02
Man irgi labai patinka. Karts nuo karto iškeptų.
Viktorija
2016-08-24 14:56
Visiskai nevykes apkepas.. kose ryziu,moliugo ir svogunu...
Jelena
2012-12-10 14:46
Labai skanu Gal nuo moliūgo priklauso, nes man gavosi minkštas, purus apkepas.