Moliūgų-obuolių džemas

Moliūgų-obuolių džemas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, nuluptų be sėklalizdžių antaninių, 1 kilogramas
  • Moliūgai, valgoma dalį, 500 gramų
  • Cukrus, Dansukker uogienių, 1 kilogramas
  • Cinamonas
Gaminimo instrukcija:

Obuolius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysime žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Onute
2016-09-04 17:16
Labai skanu