Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu

Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Moliūgai, 300 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Muskatas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Razinos, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Moliūgų minkštimą sutarkuoti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Įmaišyti moliūgą.
Miltus sumaišyti su cinamonu, kepimo milteliais, muskatu ir įmaišyti į tešlą.
Galiausiai įmaišyti razinas.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Į kepimo formą supilti tešlą, paviršių išlyginti.
Kepti 180-190 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
Iškepusį pyragą aptepti grietinėlės glazūra.
Glazūra: maskarpone sūrį išplakti su cukraus pudra ir sviestu (kambario temperatūros).

» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2017-11-14 02:47
Moliūgų pyragas