Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, grietinėlės, glaistui, 150 gramų
- Apelsinų sultys, glaistui, 1 valgomasis šaukštas
- Imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 125 gramai
- Medus, 230 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Apelsinai, tarkutos žievelės, 1 arbatinis šaukštelis
- Moliūgai, košė ar tyrė, 300 gramų
- Avižiniai dribsniai, 100 gramų
- Cukraus pudra, glaistui, 80 gramų
- Kepimo milteliai, 10 gramų
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais, maltu muskatu, imbieru ir cinamonu.
Kiaušinį išplakite su medumi, ištirpintu sviestu ir moliūgų koše.
Įmaišykite apelsino žievelę ir avižinius dribsnius. Po to įmaišykite miltų mišinį.
Tešlą supilkite kepimo formą ir kepkite 45 minutes 180° C orkaitėje.
Po to pyragą aptepkite cukraus pudros, grietinėlės sūrio ir apelsinų sulčių plakiniu.
Skanaus! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai