Moliūgų saldainiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, MANTINGA sluoksniuota, 250 gramų
- Moliūgai, 150 gramų
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 30 gramų
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sluoksniuotą tešlą atšildyti ir supjaustyti stačiakampiais. Moliūgą nulupti ir supjaustyti nedideliais stačiakampėliais . Puode užvirinti vandenį ir apvirti moliūgų gabaliukus keletą minučių, palikti atvėsti. Cukrų sumaišyti su cinamonu ir apvolioti moliūgų gabaliukus. Ant stačiakampio formos tešlos padėti moliūgo gabaliukų ir sukant suformuot saldainiukus. Patepti lydytu sviestu ir kepti orkaitėje, kol gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-18 15:17