Moliūgų sriuba

Moliūgų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, 50 mililitrų
  • Druska
  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
  • Poras, stiebai, 1 vienetas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Pienas, 0.5 litro
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Moliūgai, 0.5 kilogramo
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Moliūgą nulupame, išpjauname sėklas ir minkštimą supjaustome kubeliais.
Bulves nulupame ir taip pat supjaustome kubeliais.
Svogūno galvą ir porą susmulkiname. Ištirpiname sviestą keptuvėje ir pakepiname svogūną ir porus. Sukepinti nereikia, užtenka kepti 1 minutę.
Moliūgus, bulves ir pakepintus svogūnus sudedame į puodą.
Įberiame prieskonių ir užpilame pienu.
Virti reikia apie 10 min., ant silpnos ugnies.
Po to supilame grietinėlę ir verdame dar iki 5 minučių.
Sutriname sriubą su trintuvu.

Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ilona
2011-11-28 21:08
manau turetu buti skanu rytoj darysiu nes gavau laaaabai dydeli moliuga ...
Jurgita
2011-11-02 20:43
labai skani sriuba, tik vietoj poro dėjau morkas