Moliūgų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, 50 mililitrų
- Druska
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Poras, stiebai, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Pienas, 0.5 litro
- Bulvės, 2 vienetai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Moliūgai, 0.5 kilogramo
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Moliūgą nulupame, išpjauname sėklas ir minkštimą supjaustome kubeliais.
Bulves nulupame ir taip pat supjaustome kubeliais.
Svogūno galvą ir porą susmulkiname. Ištirpiname sviestą keptuvėje ir pakepiname svogūną ir porus. Sukepinti nereikia, užtenka kepti 1 minutę.
Moliūgus, bulves ir pakepintus svogūnus sudedame į puodą.
Įberiame prieskonių ir užpilame pienu.
Virti reikia apie 10 min., ant silpnos ugnies.
Po to supilame grietinėlę ir verdame dar iki 5 minučių.
Sutriname sriubą su trintuvu.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-02 20:43
labai skani sriuba, tik vietoj poro dėjau morkas
2011-11-28 21:08