Moliūgų sriuba su baravykais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Druska
- Krapai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Baravykai, 200 gramų
- Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
- Poras, 1 vienetas
- Moliūgai, 400 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Sultinys, pagal poreikį, gali būti daugiau, 2 stiklinės
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porą supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame burokine tarka, kepiname ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedame smulkintą moliūgą, dar šiek tiek pakepiname. Užpilame verdančiu sultiniu, uždengiame dangtį ir troškiname (tol, kol suminkštės moliūgas). Kitoje keptuvėje kepiname grybus. Maždaug po 15 min. daržovės jau būna išvirusios. Viską sutriname. Sriuba jau paruošta, į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridedame keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardiname grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai