Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Moliūgai, 650 gramų
- Morkos, 200 gramų
- Bulvės, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Vanduo, arba sultinys, 1 litras
- Poras, 75 gramai
Gaminimo instrukcija:
Susmulkiname moliūgo minkštimą, morkas, bulves, svogūnus ir užpilame sultiniu ar vandeniu. Verdame apie 20 minučių. Įmaišome prieskonius ir verdame dar apie 5 min. Daržovės turi būti minkštos, tada sriuba išvirus. Sutriname su trintuvu iki tyrelės.
Pakepiname faršą, sumaišytą su prieskoniais, 10 min. Po to įmaišome porus ir kepiname dar 5-8 minutes.
Sriubą supilame į dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įdedame ir kepintos mėsos ir porų. Kas mėgsta, gali sriuba pagardinti grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai