Moliūgų uogienė

Moliūgų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, minkštimas, 1 kilogramas
  • Cukrus, 500 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Apelsinai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Moliūgus supjaustyti smulkiais kubeliais.
Iš didelių ir sultingų apelsinų išpausti sultis.
Nulupti ir kubeliais supjaustyti citriną.
Moliūgus sumaišyti su citrina, užpilti apelsinų sultimis ir įmaišyti cukrų.
Virti, nuolat maišant, ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Saldi ir skani uogienė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2016-09-26 22:39
Moliūgų uogienė
turistė
2015-12-14 14:18
šią uogienę visi mėgstam. Vandenėlis niekad nesigaus , jei įdėsite normaliai cukraus ir pavirsite tiek, kad neliks moliūgų gabalėlių...
Anastasija
2015-11-03 20:34
Labai skaniai gavosi. Tik as sutryniau moliuga, ir dejau 1 apelsina nes buvo didelis.
rita
2014-10-11 17:33
Issipaudziau sultis ir liko minkstimas pabandysiu issivirti uogiene pagal si recepta.
lora
2014-09-01 13:10
nepatiko, moliugai nesuverda net per 40 min, vistiek norisi minkstesnes konsistencijos, kaip tikros uogienes.