Moliūgų uogienė su vaisiais

Moliūgų uogienė su vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 3 kilogramai
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Citrinos, 1
  • Cukrus, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vaisius gerai nuplauti ir nusausinti. Moliūgų žievę nulupti ir pašalinti sėklas.

  2. Supjaustyti kubeliais apelsinus, citrinas (neluptus), moliūgą, tada dėti į puodą, pilti cukraus, gerai išmaišyti ir virti ant mažos ugnies 30 minučių. Palikti 4- 6 valandoms visiškai atvėsti.

  3. Pilstyti į sterilizuotus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvožti. Taip palaikyti per naktį.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Snaigė
2022-09-17 14:10
Jei uogienė atvėsusi, kam ją apvožti?