Morengai

Morengai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Cukrus, 120 gramų
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių baltymus išplakti su cukrumi ir vanilės ekstraktu iki putų.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Ant kepimo popieriaus su šaukštu išdėlioti morengus. 1-2 šaukštai yra 1 morengas.
Kepti 160°C lorkaitėje 10 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
auguste
2016-04-13 16:28
reik didesnes temperaturos nes kazkokie feeeeee gavos ...
Vaidas
2016-03-26 22:08
Labai skanu tik del laiko reiketu ilgiau nes isemus sukrenta
Austėja
2016-02-12 13:41
Labai skanu negaliu atsispirti super...☺tik reiktų kepti ilgiau nes labai jaučiasi kiaušiniai
Hahahha
2016-01-20 13:28
Pirmiausia plakamas tik baltymas kai virsta putomis tada ipilame cukrų, vanilė vėl plakame kol putose patrynus tarp pirštų nebesijaucia cukraus grūdelių, tada ipilame apie arbatinį šaukštelį acto kad putos stabilizuotusi kadangi jos linkusios gryzti i pradine padėti (skysteti) vuolia kepame
aure
2015-05-06 11:13
Reiktu kepti siek tiek ilgiau.apie pusvalandi