Morenginis spanguolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Spanguolės, tinka šaldytos, 350 gramų
- Cukrus, tešlai, 200 gramų
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, tešlai, 50 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, sviesto, cukraus ir kiaušinių trynių išminkykite tešlą. Palaikykite šaldytuve pusę valandos. Po to išminkykite ir išklokite tešla kepimo formą, atkartodami kepimo indo formą. Tešlą subadykite su šakute.
Išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių putų.
Atsargiai į baltymų masę įmaišykite spanguoles ir džiūvėsėlius. Šią masę sudėkite ant tešlos.
Kepkite 180° C orkaitėje 25-30 minučių.
Nepakartojamo skonio pyragas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-05-05 17:26
2016-12-10 08:59