Morkos su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Petražolės
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Morkos, 600 gramų
Gaminimo instrukcija:
Grybų dedu daugiau, nes taip skaniau man.:)
Morkas supjaustyti kubeliais, supilti truputį vandens, įberti druskos, pipirų, įdėti šaukštą sviesto. Uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Pievagrybius supjaustyti ir pakepinti svieste. Sudėti prie morkų, įberti dalį petražolių lapelių.
Viską sukrauti į riebalais pateptą indą, užbarstyti tarkuotu sūriu, užpilti grietine ir kepti karštoje orkaitėje, kol pasilydys sūris.
Paruošti petražolių lapeliais.
Šį patiekalą valgome kartu su virtomis bulvėmis.
SKANAUS:)
» Rašyti komentarą
» Komentarai