Morkų blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, didelės, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 2 stiklinės
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai