Morkų blyneliai

Morkų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, didelės, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai