Morkų maltiniai

Morkų maltiniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 12 vienetų
  • Manų kruopos, 80 gramų
  • Džiūvėsėliai, 60 gramų
  • Sviestas, 60 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus
  • Druska
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai