Morkų maltiniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 12 vienetų
- Manų kruopos, 80 gramų
- Džiūvėsėliai, 60 gramų
- Sviestas, 60 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus
- Druska
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai