Morkų pudingas

Morkų pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 12 vienetų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 0.5 stiklinės
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Cinamonas
  • Citrinos, žievelė
  • Druska
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:

Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).

» Rašyti komentarą
» Komentarai