Morkų pudingas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 12 vienetų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 0.5 stiklinės
- Obuoliai, 1 vienetas
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Cinamonas
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).
» Rašyti komentarą
» Komentarai