Morkų pyragas

Morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės
  • Cukrus, rudas, 1 stiklinė
  • Miltai, 1.5 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, perlinis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Spanguolės, 3 saujelės
  • Citrinžolė, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:

Smulkia tarka sutarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi, ir masę palikti valandai, kad cukrus ištirptų. Tada berti miltus, kepimo miltelius, pilti aliejų, išsukti iki vientisos masės, sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 40 min. 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą galima pabarstyti perliniu cukrumi ar pagardinti grietinėle, ledais. Papuošiau spanguolėmis ir citrinžolės lapeliu.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Niva
2017-01-17 20:08
Fantastiskas!!! Tik as vietoj cukraus, kondensuota piena dejau. Gavosi kaip saldainis