Morkų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, tarkuotos, 2 stiklinės
- Cukrus, rudas, 1 stiklinė
- Miltai, 1.5 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, perlinis, 1 arbatinis šaukštelis
- Spanguolės, 3 saujelės
- Citrinžolė, 1 lapas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Smulkia tarka sutarkuotas morkas sumaišyti su cukrumi, ir masę palikti valandai, kad cukrus ištirptų. Tada berti miltus, kepimo miltelius, pilti aliejų, išsukti iki vientisos masės, sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 40 min. 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą galima pabarstyti perliniu cukrumi ar pagardinti grietinėle, ledais. Papuošiau spanguolėmis ir citrinžolės lapeliu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-17 20:08