Morkų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, 100 gramų
- Morkos, didelė, 1 vienetas
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Šokoladas, arba pabarstukų papuošimui, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Morką sutarkuoti burokine tarka. Margariną išlydyti.
Kiaušinius, cukrų, margariną, sodą nugesintą actu, morką, miltus sumaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
Kepti apie 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Patikrinti mediniu pagaliuku, ar iškepė - įsmeigti į pyrago vidurį. Ištrauktas pagaliukas turi būti švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepti dar 5 min. ir vėl tikrinti.
Papuošti išlydytu šokoladu/pabarstukais.
» Rašyti komentarą