Morkų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Morkos, tarkuotos, 1 stiklinė
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi iki purumo, suberiamos tarkuotos morkos, prieskoniai, kepimo milteliai. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, vis užberiant miltų. Kepama ant aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos karštoje orkaitėje (180° C) 40 min. Iškepęs ir atvėsęs pyragas apibarstomas miltiniu cukrumi ir supjaustomas.
P.s. į šį pyragą tinka ir obuoliai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-09 22:20
du kartus bandžiau - nepakilo
2016-06-11 20:45
O per kokia tarka tarkuojat ?
2015-08-07 16:02
Pirma kart bandziau ir likau suzaveta. Nesu konditere puiki,bet gavosi ir puikus ir skanus.siandien bandysiu antra kart ir paivairinimui surizikuosiu imaisyti smulkintu riesutu
2014-10-10 19:51
patiko
2017-04-28 09:25