Morkų pyragas

Morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Morkos, tarkuotos, 1 stiklinė
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi iki purumo, suberiamos tarkuotos morkos, prieskoniai, kepimo milteliai. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, vis užberiant miltų. Kepama ant aliejuotu pergamentiniu popieriumi išklotos skardos karštoje orkaitėje (180° C) 40 min. Iškepęs ir atvėsęs pyragas apibarstomas miltiniu cukrumi ir supjaustomas.
P.s. į šį pyragą tinka ir obuoliai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
tomas
2017-04-28 09:25

Marija
2017-02-09 22:20
du kartus bandžiau - nepakilo
Rima
2016-06-11 20:45
O per kokia tarka tarkuojat ?
simona
2015-08-07 16:02
Pirma kart bandziau ir likau suzaveta. Nesu konditere puiki,bet gavosi ir puikus ir skanus.siandien bandysiu antra kart ir paivairinimui surizikuosiu imaisyti smulkintu riesutu
mozme
2014-10-10 19:51
patiko