Morkų salotos "Krepšinio gerbėjams"

Morkų salotos "Krepšinio gerbėjams"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, didelė, 1 vienetas
  • Kopūstai, (kalafioras), 50 gramų
  • Vištiena, kepta ant grotelių, 100 gramų
  • Svogūnų laiškai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, (lapai), smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Paprika, (trijų spalvų), 0.5 vieneto
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, jūros
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorą nuplikyti verdančiu vandeniu, išskirstyti mažais žiedynėliais. Morką sutarkuoti šiaudeliais. Dalį paprikų palikti papuošimui, kitas supjaustyti kubeliais. Vištieną susmulkinti.

  2. Į sutarkuotas morkas suberti smulkintus svogūno laiškus, morkų lapus, trijų spalvų paprikas, vištieną, druską, pipirus, dėti majonezo, viską gerai išmaišyti ir sudėti į dubenį.

  3. Puošti trijų spalvų paprikų gabalėliais, morkų juostelėm, lapeliais, kalafioro žiedeliu.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai