Morkų salotos "Krepšinio gerbėjams"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, didelė, 1 vienetas
- Kopūstai, (kalafioras), 50 gramų
- Vištiena, kepta ant grotelių, 100 gramų
- Svogūnų laiškai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, (lapai), smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Paprika, (trijų spalvų), 0.5 vieneto
- Česnakas, 1 skiltelė
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, jūros
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kalafiorą nuplikyti verdančiu vandeniu, išskirstyti mažais žiedynėliais. Morką sutarkuoti šiaudeliais. Dalį paprikų palikti papuošimui, kitas supjaustyti kubeliais. Vištieną susmulkinti.
Į sutarkuotas morkas suberti smulkintus svogūno laiškus, morkų lapus, trijų spalvų paprikas, vištieną, druską, pipirus, dėti majonezo, viską gerai išmaišyti ir sudėti į dubenį.
Puošti trijų spalvų paprikų gabalėliais, morkų juostelėm, lapeliais, kalafioro žiedeliu.
Skanaus !
» Rašyti komentarą
» Komentarai