Morkų sriuba

Morkų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, vištienos, 2 litrai
  • Aliejus
  • Druska
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Morkos, 5 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Bulvės, vidutinio dydžio, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, švieži arba džiovinti
Gaminimo instrukcija:

Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje. Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves. Porą min. pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu. Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle. Tinka valgyti pertynus. Sakanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2017-04-22 23:28
As viska dariau palei recepta ir man gavosi labai skanu vyrui labai patiko jei nesigauna reiskias neatidziai kazko paskaitote ar padarote.
Tina
2016-08-29 15:44
Nezinau kiek bevirciau man paciai tos mano isvirtos sriubos neskanios atrodo dar kazko truksta ir pan nors verdu pagal receptus arba kartais pati sudedu ka sumastau. Nezinau gal pati sau kartele per dau issikelus
Vaiva
2016-07-17 19:59
Labai skanu, sutryniau, grietinėlės nepagailėjau. Su pilno grūdo duonytę vyrai valgė čepsėdami. Liuks!
tiesiog as
2010-08-24 18:30
niekas nesigavo
la la la
2010-06-29 18:17
na, manau galima tokia ant laužo išsivirt, tai pabandyt teks oku: . aš manau, kad man ir mano draugėm turėtų patikti