Morkų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, vištienos, 2 litrai
- Aliejus
- Druska
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Morkos, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Bulvės, vidutinio dydžio, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Krapai, švieži arba džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Vieną morką su svogūnu sutarkuoti burokine tarka bei pakepinti aliejuje. Į verdantį sultinį sumesti griežinėliais pjaustytas morkas bei gan smulkiai supjaustytas bulves. Porą min. pavirus sudėti pakepintą morką su svogūnu. Užvirus pagardinti prieskoniais bei užpilti grietinėle. Tinka valgyti pertynus. Sakanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-29 15:44
Nezinau kiek bevirciau man paciai tos mano isvirtos sriubos neskanios atrodo dar kazko truksta ir pan nors verdu pagal receptus arba kartais pati sudedu ka sumastau. Nezinau gal pati sau kartele per dau issikelus
2016-07-17 19:59
Labai skanu, sutryniau, grietinėlės nepagailėjau. Su pilno grūdo duonytę vyrai valgė čepsėdami. Liuks!
2010-08-24 18:30
niekas nesigavo
2010-06-29 18:17
na, manau galima tokia ant laužo išsivirt, tai pabandyt teks oku: . aš manau, kad man ir mano draugėm turėtų patikti
2017-04-22 23:28