Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu

Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 750 gramų
  • Sultinys, vištienos arba daržovių, 1 litras
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, su mėlynu pelėsiu, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais.Puode ištirpinkite sviestą ir kelias minutes apkepinkite morkas. Supilkite sultinį. Virkite, kol morkos taps minkštos 15-20 minučių. Viską sutrinkite trintuvu. Įberkite sutrupinto pelėsinio sūrio. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
dalyvis
2010-09-07 14:03
dabar kaiptik verdu sita sriubyte atrodo skaniai