Musak
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Bulvės, 5 vienetai
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Nuskustos bulvės supjaustomos stambiais griežinėliais ir iš vienos pusės pakepinamos įkaitintame aliejuje. Atskirai pakepinami susmulkinti svogūnai ir faršas, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai.
Trečdalis pakepintų bulvių sudedama į gilią keptuvę, išteptą sviestu, ant bulvių — mėsa su svogūnais, po to bulvės ir vėl mėsa, uždengiama bulvėmis, užpilama tirpintu sviestu ir trupučiu vandens. Kepama orkaitėje 30 min. Po to užpilama kiaušiniu, išplaktu su pienu, pasūdoma ir kepama, kol pagels.
Valgoma su salotomis arba raugintais kopūstais.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2015-09-09 15:09
Cia moussaka is bosnijos. Ta su baklazanais yra turkiska
                    2015-09-09 15:05
Besameli graikijo ruosiamas: alyvuogiu aliejus,sumaisyti puode su miltais, tada kai paruduoja ciut pilamae piena ir gaunam besamelio padaza, galima tarkuotu suriu pagardinti padaza. tada pilame and visos moussakos ir saunam i orkaite. Kai besamelis paruduoja-paruosta! truputi atvesinti ir patiekiant pabarstyti permezano suriu! καλή όρεξη!
                    2015-09-09 15:02
Supjaustytos bulves grezineliais,nestambiais,apkepinti aliejuj kelias sekundes. Baklazanas apkapintas aliejuj irgi, isilgais grezineliais(ne stambiais!). Farsas: pakepinti, svoguniuku,cesnakiuko,pipirai,druska,raudonelis. Pomodoru pastos dedi ir keletas pomidoru supjaustytu kubeliais ir suberti,viska troskinti apie pora valandu. Kai viskas paruosta sluoksniuoji:bulvem iskloji skarda,baklazano sluoksnis,farso sluoksnis... ir taip iki paskutinio farso sluoksnio. Ant virsaus pilamas besamelis.
                    2015-07-01 13:22
Koks skirtumas tas pavadinimas! Sarbu kad labai skanu
                    
 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2015-09-09 16:42