Mūsų šašlikas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, kiek norima
- Prieskoniai, kepsnio ar šašlyko
- Citrinos, 1 vienetas
- Sviestas, 30 gramų
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Paprika
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustome kubeliais, nusausiname ir ištriname sausais kepsnio ar šašliko prieskoniais. Po to išspaudžiame citrinos sultis ir vėl viską kruopščiai ištiname. Po to ruošiame mėsos apdarą. Tam reikia 30-50 gr. sviesto, šaukšto medaus, šaukšto garstyčių, saldžiosios paprikos keleto griežinėlių, poros griežinėlių citrinos su odele, svogūno poros galvučių, česnako pora skiltelių. Viską arba sumalame mėsmale arba smulkiai galima supjaustyti. Dedame į keptuvę ir pakaitiname keletą minučių, kol pasidarys beveik vienalytė masė. Kai pravės viską sumaišyti (galima dadėti čili marinato) su mėsa. Palaikyti porą val pridengtą kambario temperatūroje. Kepame sumautą ant iešmo. Puošimas jūsų fantazija!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-09 12:34
na reiks pabandyti manau bus skanu
2010-08-31 11:22
idomiai.Bet tingiu daryt
2010-08-27 13:52
o jai as uzmarinuociau dabar,o keptciau rytoj diena nieko tokio?
2010-08-24 19:49
mano mama irgi tokius daro ir visai skanus. O siaip yra visokiu saslyku receptu, kam nepatinka toks tegu pasiiesko kitokio, cia zmones dalinasi patirtimi, o del skonio nesigincijama. Ir ner cia ko pyktis
2012-03-16 13:19