Mylimųjų pica

Mylimųjų pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Ananasai, konservuoti, 1
  • Sūris, fermentinis, 180 gramų
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Kiauliena, kumpis, rūkytas, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 175 gramai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Miltus persijokite į dubenėlį per rėtį.
Suberkite druską, mieles, cukraus pudrą ir išmaišykite su mediniu šaukštu.
Miltų mišinio centre padarykite tarpą, kad matytųsi dubenėlio dugnas, ir supilkite aliejų ir šiltą vandenį. Išmaišykite. Baikite maišyti ranka.
Rankomis tešlą minkykite 3-4 minutes.
Iš tešlos suformuokite rutuliuką ir įdėkite į dubenėlį. Dubenėlio viršų uždenkite maistine plėvele. Tešlą palaikykite 2 valandas, kad pakiltų.
Stalą ar lentelę, ant kurios kočiosite tešlą, pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą. Turi gautis apie 24,5 cm skersmens picos padas. Trafareto pagalba arba rankomis suformuokite picos padą širdelės formos.
Tešlą įdėkite į kepimo formą, apibarstytą miltais.
Picos padą ištepkite padažu ir sudėkite kumpio gabaliukus, grybus, ananasų gabaliukus ir užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 20 min. 225° C karštumo orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai