Naminė karamelė
Maišomas cukrus :)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 200 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Į puodą storu dugnu po truputį beriame cukrų ir kantriai laukiame, kol pradės lydytis. Po maždaug 5-8 min., kai iš cukraus turime skystį, įdedame sviestą ir įnirtingai maišome. Jei masė per skysta, beriame dar cukraus ir nuolat maišome, kol gausime vientisą, bet gabaliukų masę. Galiausiai, nuėmus trumpam nuo ugnies pilame grietinėlę ir vėl statome ant jos, maišome. Kai išvirs, karamelę pilame į puodukus, kad atvėstų. Skanaus! Porcijų skaičiaus tikslaus nežinau, tai priklauso nuo ingredientų kiekio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-18 09:21
krč pabandziau prisvilo gal kaskas ne taip?
2016-07-14 21:51