Naminė pica

Naminė pica
Skanaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 300 gramų
  • Dešra, arba dešrelės, 300 gramų
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Padažas, pomidorų, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, picos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Miltai, 200 gramų
  • Vanduo, 300 mililitrų
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Mielės, sausos, 5 gramai
Padažui:
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Padažas, pomidorų, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, picos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens, 3 valg. šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
    Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
    Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
    Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  2. Padažui:
    Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
    Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai