Naminė pica
Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 300 gramų
- Dešra, arba dešrelės, 300 gramų
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Padažas, pomidorų, 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, picos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Miltai, 200 gramų
- Vanduo, 300 mililitrų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Mielės, sausos, 5 gramai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Padažas, pomidorų, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, picos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakas, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš vandens, 3 valg. šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Padažui:
Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai