Naminė pica
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Aliejus
- Agurkai, rauginti
- Pomidorai
- Pomidorų padažas
- Svogūnai
- Sūris, fermentinis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Kefyras, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Kiaulės kumpis, arba bet kokia dešra
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Ingredientus, kurių kiekis nenurodytas naudokite pagal tai, kiek ir ko norite.
Paruošiame vidutinio dydžio keptuvę. Įpilame šiek tiek aliejaus, po to pilame paruošta tešlą (masė panaši į blynų kepimą, tik nepadauginkite kefyro). Visus ingredientus supjaustome griežinėliais ir iš eilės, sluoksnį po sluoksnio, dedame ant keptuvėje esančios tešlos. Pabaigoje sutarkuojame sūrį, pabarstome. Keptuvę statome ant viryklės, uždengiame dangčiu. Laukiame kol išsilydys sūris. Pica turi šiek tiek ataušti, kitaip jos niekaip neišimsite iš keptuvės. Skanaus :)
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2011-11-09 00:32
pica tai yra pats skaniausias valgis pasaulyje nezinau kodel,bet man ji nerelei patinka  
   
   
   
   
  
                     
   
   
   
   
  
2011-09-18 21:22
cia ne pica bet sumustinis
idotizmas
  top:
top:
                    idotizmas
 top:
top:2011-09-17 13:34
ooo kiek cia comment'u..  recepta idejau, nes musu seimynoje tai nepamainomas patiekalas.. ypac megstamas draugu
 recepta idejau, nes musu seimynoje tai nepamainomas patiekalas.. ypac megstamas draugu  
   be to tai lb lengvas ir smagus uzsiemimas, galima eksperimentuoti su indigrientais.. tai tikrai ne pica (ta tikroji), taciau kitaip niekaip sio patiekalo ir nepavadinam, visi iprate prasyti iskept sociaja pica, o ne ta ciliako liesaja ar ant paplotelio sudetu desreliu pica
 be to tai lb lengvas ir smagus uzsiemimas, galima eksperimentuoti su indigrientais.. tai tikrai ne pica (ta tikroji), taciau kitaip niekaip sio patiekalo ir nepavadinam, visi iprate prasyti iskept sociaja pica, o ne ta ciliako liesaja ar ant paplotelio sudetu desreliu pica  DDDD tai nei kiausiniene, nei omletas, todel lengva tai pavadint namine pica... tikiuosi paaiskinau
DDDD tai nei kiausiniene, nei omletas, todel lengva tai pavadint namine pica... tikiuosi paaiskinau 
                     recepta idejau, nes musu seimynoje tai nepamainomas patiekalas.. ypac megstamas draugu
 recepta idejau, nes musu seimynoje tai nepamainomas patiekalas.. ypac megstamas draugu  
   be to tai lb lengvas ir smagus uzsiemimas, galima eksperimentuoti su indigrientais.. tai tikrai ne pica (ta tikroji), taciau kitaip niekaip sio patiekalo ir nepavadinam, visi iprate prasyti iskept sociaja pica, o ne ta ciliako liesaja ar ant paplotelio sudetu desreliu pica
 be to tai lb lengvas ir smagus uzsiemimas, galima eksperimentuoti su indigrientais.. tai tikrai ne pica (ta tikroji), taciau kitaip niekaip sio patiekalo ir nepavadinam, visi iprate prasyti iskept sociaja pica, o ne ta ciliako liesaja ar ant paplotelio sudetu desreliu pica  DDDD tai nei kiausiniene, nei omletas, todel lengva tai pavadint namine pica... tikiuosi paaiskinau
DDDD tai nei kiausiniene, nei omletas, todel lengva tai pavadint namine pica... tikiuosi paaiskinau 
2011-09-16 10:46
Ir nepamirškite,kad ši pica kepama keptuvėje,o ne orkaitėje ar pašaunama i pečiu. Užtat jinai yra tiršta.
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2013-07-28 21:15