Naminės salotos „Paršelis“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos su lupena, 10 vienetų
- Morkos, virtos, 5 vienetai
- Agurkai, marinuoti, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 galva
- Žirneliai, (konservuoti), 1 stiklinė
- Dešra, virta, 100 gramų
- Agurkai, šviežias, nedidelis, 1 vienetas
- Alyvuogės, 1 vienetas
- Majonezas, "Daumantų", 100 gramų
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Bulves ir morkas nulupti,supjaustyti kubeliais.
Agurkus , svogūną ir dešrą (pora dešros griežinėlių palikti papuošimui) susmulkinti.
Viską sudėti į dubenį, suberti žirnelius, berti druskos, pipirų, dėti dalį majonezo, išmaišyti.
Mišrainę dėti į lėkštę, formuojant pailgą kauburėlį ir aptepti likusiu majonezu.
Iš dešros riekelių padaryti ausytės, knyslę, uodegytę, o iš alyvuogių padaryti akytes. Dekoruoti agurkų griežinėliais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai