Naminės salotos „Paršelis“

Naminės salotos „Paršelis“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos su lupena, 10 vienetų
  • Morkos, virtos, 5 vienetai
  • Agurkai, marinuoti, 4 vienetai
  • Svogūnai, 1 galva
  • Žirneliai, (konservuoti), 1 stiklinė
  • Dešra, virta, 100 gramų
  • Agurkai, šviežias, nedidelis, 1 vienetas
  • Alyvuogės, 1 vienetas
  • Majonezas, "Daumantų", 100 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves ir morkas nulupti,supjaustyti kubeliais.

  2. Agurkus , svogūną ir dešrą (pora dešros griežinėlių palikti papuošimui) susmulkinti.

  3. Viską sudėti į dubenį, suberti žirnelius, berti druskos, pipirų, dėti dalį majonezo, išmaišyti.

  4. Mišrainę dėti į lėkštę, formuojant pailgą kauburėlį ir aptepti likusiu majonezu.

  5. Iš dešros riekelių padaryti ausytės, knyslę, uodegytę, o iš alyvuogių padaryti akytes. Dekoruoti agurkų griežinėliais.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai